facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 5050

Χρήση κολπικής κρέμας

Ερώτηση απο asimoula (18.01.2014)

"Ήθελα να σας ρωτήσω αν κάνει να παίρνω την ygielle κολπική κρέμα ενώ έχω αίμα έπειτα από κωνοειδή εκτομή που έκανα με νυστέρι στις 16-1-2014. Ο γιατρός είπε να την παίρνω για 7 μέρες όμως μια μέρα μετά την επέμβαση έχω αίμα αλλά ήταν και στις 20-1 να μου έρθει κανονικά και η περίοδος 16-1 έγινε η επέμβαση 17-1 βγήκα από το νοσοκομείο και μόλις ήρθα σπίτι είδα αιματάκι που με πανικόβαλε χτες την έβαλα την αλοιφή αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να συνεχίσω να την παίρνω εφόσον έχω αίμα σήμερα περισσότερο αλλά δεν ξέρω αν είναι απ την επέμβαση η περιόδου αίμα είναι και σαββατοκύριακο και δεν μπορώ να μιλήσω με κανέναν γιατρό Θα περιμένω αγωνιωδώς απάντηση σας. Θερμά ευχαριστώ!"

Απάντηση απο γιατρό (19.01.2014)

"Αγαπητή asimoula η αλοιφή την οποία παίρνεται είναι μια αντιβιοτική αλοιφή η οποία κατά την γνώμη μου θα πρέπει να συνεχιστεί. Δίνεται προληπτικά μετά από τέτοιου είδους επεμβάσεις. Όσον αφορά το θέμα του αίματος θα πρέπει να σας δει ο γιατρός που σας χειρούργησε έτσι ώστε να ξεκαθαριστεί αν αυτό είναι από την περίοδο η από το χειρουργικό τραύμα.

Στην διάθεση σας."


Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.