facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Ερώτηση από Θεοδώρα (31.8.2015)

“Καλησπέρα σας θα ήθελα να σας ρωτήσω για κάποια θέματα γιατί ανησυχώ. Πριν από χρόνια είχα κάνει απόξεση δυστυχώς! Αυτή τη στιγμή με τον σύντροφό μου έχουμε ελεύθερες επαφές εδώ και τρεις μήνες γιατί έχουμε αποφασίσει ότι θέλουμε να γίνουμε γονείς απλώς ανησυχώ μήπως δε μπορώ να ξαναμείνω έγκυος εξαιτίας αυτού του συμβάντος που είχα πιο μικρή. Υπάρχουν πιθανότητες; Ευχαριστώ πολύ γιατρέ.”

Απάντηση από ιατρό (11.10.2015)

Ερώτηση από Κατ (31.8.2015)

“Ο σύντροφός μου και εγώ κατά λάθος τελείωσε ελεύθερα. Δεν το είχαμε προγραμματίσει 2 μέρες πριν την ωορρηξία μου. Υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης !! Έχω αγχωθεί. Η αλήθεια είναι ότι θέλω να είμαι έγκυος αλλά ο σύντροφός μου έχει ήδη παιδί και δεν ξέρω αν θέλει από τον πρώτο γάμο του. Είμαι 32 και θέλω αλλά πήρε το χάπι να πάρω της επόμενης μέρας!! Φυσικά του είπα να πω όλους τους προβληματισμούς μου κ το δέχτηκε !! Αλλά φοβάμαι επειδή έχω άσχημο ιστορικό με τα αντισυλληπτικά Εμετούς !! Μήπως έχω άσχημα συμπτώματα και θέλω να κάνω οικογένεια. Πείτε μου τι να κάνω !; Κ να πείσω τον σύντροφο μου να μην κάνω κάτι που θα το μετανιώσω ... Κ έχω προβλήματα”

Απάντηση από ιατρό (11.10.2015)

Ερώτηση από Κική (30.8.2015)

“Γιατρέ μου με έχετε βοηθήσει πολλές φορές και θέλω μια ακόμη φορά τη βοήθειά σας. Ήθελα να ρωτήσω αν κολλάς ουρεόπλασμα μόνο μέσω σεξουαλικής επαφής. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν εμφανίστηκε στις εξετάσεις ενώ στη δεύτερη ναι. Γέννησα ένα υγιέστατο αγοράκι με την δεύτερη και ένα κοριτσάκι με την πρώτη αλλά έχω αυτή την απορία και θα ήθελα να μου την λύσετε..πληροφοριακά σεξουαλική επαφή είχα και έχω μόνο με τον σύζυγό μου.”

Απάντηση από ιατρό (11.10.2015)

Ερώτηση από Νίκο (25.8.2015)

“Καλησπέρα σας. Συγνώμη για την ώρα που σας ενοχλώ αλλά θέλω να μάθω αν είναι έγκυος η κοπέλα μου..την ώρα που το κάναμε δεν κατάλαβα αν βγήκα εγκαίρως..προσπάθησα να καταλάβω αν έγινε αυτήν η ατυχία..το ψάξαμε λίγο και δεν φαινόταν να έγινε κάτι. .αλλά με τρώει το άγχος που δεν ξέρω αν έγινε κάτι. .που μακάρι να μην έγινε. .και επειδή είμαστε Γερμανία δεν μπορούμε να πάμε στο φαρμακείο χωρίς συνταγή από γιατρό. .Γι αυτό απευθύνθηκα σε εσάς. .πως μπορώ να καταλάβω αν έγινε το (κακό). Μόνο να περιμένουμε την περίοδο της? Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας..Η απάντηση σας θα ήταν πολύτιμη..καλό σας βράδυ. .”

Απάντηση από ιατρό (11.10.2015)

Ερώτηση από Rosie (24.8.2015)

“Kalispera. Eimai 27 xronwn. Mexri ton dekembrio eperna gia 4 xronia antisulliptika. Ta diekopsa gia na meinw egkuos. Prospathw apo tote omws tpr akomi. Exo kuklo 30_35 meres. Pws na upologisw tis gonimes meres mou?? Euxaristw”

Απάντηση από ιατρό (11.10.2015)