facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης;

Ερώτηση από Vivian (2.3.2015)

"Καλησπέρα γιατρέ. Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι, είμαι 30 χρονών. Τελευταία περίοδος 25/1. Την 9η μέρα έκανα υπέρηχο και μου είπαν ότι έχω λεπτό ενδομήτριο για εκείνη την ημέρα, αυτό σημαίνει ότι θα αργήσω να αδιαθετήσω; Επίσης μου βρήκε ο γιατρός κάποιες κύστες αλλά μου είπε ότι δεν είναι λόγος ανησυχίας. Ο κύκλος μου είναι 28-32 μέρες. Με τον σύζυγό μου κάνουμε προσπάθειες για μωρό, την Κυριακή έκανα ένα τεστ αλλά βγήκε αρνητικό, μήπως το έκανα νωρίς; Υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης;"

Απάντηση από γιατρό (10.3.2015)

"Αγαπητή Vivian από τη στιγμή που η χοριακή είναι αρνητική δεν υπάρχει κύηση. Όσον αφορά τις κύστες καταλαβαίνετε ότι δεν μπορώ να σας απαντήσω από τη στιγμή που δεν έχω εικόνα. Το λεπτό ενδομήτριο μπορεί να οφείλεται σε διαφορετικούς παράγοντες και χρήζει περαιτέρω ελέγχου.

Στη διάθεσή σου"


Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.