facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΤΟΥΣ

Ερώτηση από Βιβή (4.11.2013)

"Αξιότιμε ιατρέ, θα ήθελα την συμβουλή σας για ένα θέμα που με απασχολεί τις τελευταίες ημέρες: νιωθω για λίγα λεπτά 'τσιμπήματα' και στους δύο μαστούς (γύρω από την θηλή άλω). Η έμμηνη ρύση τελείωσε 7 ημέρες πριν την εμφάνιση των ενοχλήσεων. Είμαι μητέρα (30 ετών) ενός παιδιού 4 περίπου ετών, ο αποθηλασμός έγινε ομαλά, οι θηλές μου ταλαιπωρήθηκαν κάπως με το θήλαστρο που επρεπε να χρησιμοποιήσω και δεν υπάρχει ιστορικο με καρκίνο του μαστού στην οικογένειά μου. Ελπίζω να εδωσα καποια χρήσιμα στοιχεία για το ιατρικό ιστορικό μου. Θεωρείτε πως πρεπει να κανω καποια εξεταση ή να ξεχασω τις ενοχλήσεις; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σας."

Απάντηση από γιατρό (6.11.2013)

"Αγαπητή Βιβή,

είναι σχεδόν σίγουρο με τα συμπτώματα που μου γράφετε, ότι δεν συμβαίνει κάτι το περίεργο. Καλό θα ήταν όμως στα πλαίσια του ετήσιου γυναικολογικού ελέγχου σας να κάνετε μια ψηλάφηση των μαστών σας στο γιατρό σας, και ένα υπερηχογράφημα μαστών.

Στην διάθεσή σας."


Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.