facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

σπερμοδιαγραμα - πιθανότητες για παιδί

Ερώτηση από Έντυ (12.10.2013)

"καλισπερα yατρε, ειμαι 35 ετον χαι εχο 5 χρονια παντρεμενος , δηστιχος μεχρι τορα δεν εχουμε αποκτισει πεδι.Εχο κανει ενα σπερμοδιγραμα χαι εχει βγει αυτο το αποτελεζμα, ΟΓΚΟΣ 3,5μλ ΧΡΟΙΑ λευκοφαιος ΡΗ 8,0 ΑΡ.ΣΡΕΡΜ.55.000.000/κκχ ΠΥΟΣΦΑΙΡΙΑ 5-6 κοπ ΕΡΥΘΡΑ ---κοπ ΑΝΟΜ ΜΟΡΦΕΣ 2-4 % ΚΙΝΙΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΟΑΡΙΟΝ στιν προτι ορα ΖΟΗΡΑ 25% ΝΟΡΘΑ 20 % ΑΚΙΝΙΤΑ 55% . Ηθελα να ροτισο αν εχο πιθανοτιτες να κανο πεδι με φισιολογικο τροπο, αν οχι με πιο τροπο? Ευκαριστο"

Απάντηση από γιατρό (15.10.2013)

"Αγαπητέ Έντυ, το σπερμοδιάγραμμα το οποίο μου αναφέρεις είναι απόλυτα φυσιολογικό. Υποθέτω φυσικά ότι έχει γίνει σε ένα αξιόπιστο εργαστήριο. Η χρονική διάρκεια των πέντε χρόνων είναι όμως μεγάλη. Για αυτό θα πρέπει κατά την γνώμη μου να εξεταστεί και η σύζυγος. Μετά την εξέταση και της συζύγου θα μπορεί κάποιος να συστήσει ποια διαδικασία θα πρέπει να ακολουθηθεί.

Στην διάθεσή σου."


Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.