facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 5050

Σπερματέγχυση και εξωσωματική

Ερώτηση απο Χριστιάνα (20.5.2014)

Γιατρέ καλησπέρα, ήθελα να σας αναφέρω ότι προσπαθώ για παιδί εδώ και 2 χρ. Δεν είχα πρόβλημα γενικά, σάλπιγγες καλές, σπέρμα κάλο, ωοθήκες οκ. Οπότε ο γιατρός μ σύστησε να ξεκινήσουμε με σπερματέγχυση. Στην 1η έπαιρνα ovamit στην 2η ovamit &fostimon και στην 3η diclair. Παρόλο που όλα έδειχναν καλό σπέρμα καλά ωάρια αρκετά δεν είχε επιτυχία καμία προσπάθεια. Γενικά είμαι ευχαριστημένη από το γιατρό μ δεν ξέρω όμως αν έχει κάποια ευθύνη για την αποτυχία μ. Τι νομίζετε ότι δεν πήγε σωστά;  Νομίζετε το επόμενο βήμα είναι να κάνω εξωσωματική; Έχω υπόψη μ 2 γιατρούς στην Κύπρο τον Πάνο Λέρνη στο Ιπποκράτειο και τον Φασουλιώτη στο Isis. Μπορείτε να μ πείτε την άποψη σας; Ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση απο γιατρό (25.5.2014)

"Αγαπητή Χριστιάνα από τη στιγμή που υπάρχει ένα τόσο μεγάλο διάστημα στο οποίο δεν έχει επιτευχτεί κύηση, όλες οι εξετάσεις είναι καλές, έχουν γίνει σπερματεγχύσεις, νομίζω ότι θα πρέπει σιγά σιγά να αρχίσει να σας απασχολεί η λύση της εξωσωματικής. Θα μου επιτρέψετε να μην μπω στην διαδικασία κρίσης συναδέλφων.

Σας εύχομαι καλή επιτυχία."


Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.