facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Πρόκληση ωορρηξίας με κλομιφαίνη

Ερώτηση από Kalli (1.3.2013)

"Καλησπερα...μια ερωτηση παρακαλω αν εχετε την καλοσινη να μου απαντησετε.Πηρα τα χαπια κλομιφαινη μου ειπε ο γιατροσ απο την 2 ως την 6 μερα του κυκλου μου και την 9 να πηγενα για υπεριχο..ομως..πηρα τα χαπια κανονικα αλλα δεν πηγα για υπεριχο ποτε...λαθος μου το ξερω δεν το εκανα απο αμελια αλλα ειχα προβλημα οικογενιακο και μεγαλη στεναχορια..τωρα λοιπον δεν ξερω τι μου γινετε..γενικα εχω σχετικα μικρο κυκλο απο23 εως 26 μια δυο φορες το χρονο μπορει να παει και 27...σημερα ειμαι στην 17 μερα ειχα καποιες επαφες με τον αντρα μου αλλα δεν καταλαβα ωοριξια... πριν 2 μερες ειχα το προι ταση για εμετο..λετε να φτενε τα χαπια ή ισως να πετυχαμε τις γονιμες και να εγινε το θαυμα..ή μηπως ειναι νωρις ακομα? σας παρακαλω πειτε μου την γνωμη σας..ευχαριστω εκ τον προτερων για τον χρονο σας."

Απάντηση από γιατρό (4.3.2013)

"Αγαπητή φίλη,

Αφήστε αυτό τον κύκλο να εξελιχθεί. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όταν κάνετε πρόκληση ωορρηξίας με κλομιφαίνη πρέπει να παρακολουθήστε υπερηχογραφικά και όταν το ωοθυλάκιο ή τα ωοθυλάκια φτάσουν στο επιθυμητό μέγεθος να σας γίνει η ωορρηκτική ένεση pregnyl. Καλή σας επιτυχία!"


Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.