facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Περίεργη περίοδος μετά την 3η ημέρα. Υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης;

Ερώτηση από ΠΜ (24.10.2014)

"Καλησπέρα σας, η περίοδός μου έχει ξεκινήσει με 7 μέρες καθυστέρηση. Αυτό δεν μου φάνηκε περίεργο γιατί δεν είχα σταθερό κύκλο πάντα και αργούσε 2-3 μέρες από την αναμενόμενη ημερομηνία. Μάλιστα είχε τύχει να αργήσει και ένα μήνα λόγω άγχους παλαιοτέρα. Ωστόσο αυτόν το μήνα ήταν κάπως διαφορετικά τα πράγματα. Είχε προηγηθεί σεξουαλική επαφή χωρίς προφύλαξη αλλά και χωρίς να γίνει κάποια ''απροσεξία'' ούτε τίποτα. Ήταν και εκτός των γόνιμων ημερών θεωρητικά. Η περίοδος στην αρχή φαινόταν κανονική. Στη συνεχεία όμως εμφάνιζε μόνο μαύρους θρόμβους, κάτι σα βλέννα με μαύρο χρώμα και ελάχιστο σκούρο καφέ μαύρο αίμα. Τώρα είμαι μόλις στην τρίτη μέρα και ακόμα να έχω κανονική ροή. Είναι λες και είμαι στα τελειώματα της περιόδου. Τι πρέπει να κάνω; Έχω αγχωθεί πάρα πολύ...Ευχαριστώ εκ των προτέρων!"

Απάντηση από γιατρό (28.10.2014)

"Αγαπητή ΠΜ το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει είναι μια β χοριακή έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει κύηση ή όχι. Αν η απάντηση είναι αρνητική πιστεύω ότι είναι μια απλή ενδοκρινική διαταραχή. Χρειάζεστε πάντως και έναν υπερηχογραφικό έλεγχο.

Στη διάθεσή σας"


Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.