facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 5050

Ουρεόπλασμα και θεραπεία

Ερώτηση απο Σοφία (23.5.2014)

"Πριν λίγο καιρό ο σύντροφος μου είχε ενοχλήσεις και αποδείχτηκε ότι έχει ουρεόπλασμα. Εγώ δεν είχα συμπτώματα ούτε έχω. Είχε επαφές μονό μαζί μου άρα θα πρέπει να το είχα εγώ και να τον κόλλησα. Υπάρχει κι άλλος τρόπος που κόλλας? Θα αρχίσει αντιβίωση για 20 μέρες. Θα πρέπει κι εγώ να πάρω θεραπεία μαζί του? Μπορεί να το είχα εγώ αρκετό διάστημα ή ακόμα και ένα χρόνο και να μην το ήξερα? Έχω αγχωθεί πολύ και στεναχωρηθεί θεωρώ ότι εγώ ευθύνομαι γι αυτό. Υπάρχει περίπτωση να κολλάει και από τουαλέτα? Δεν έχω σκοπό να μείνω έγκυος αλλά θα έχω προβλήματα αργότερα στη σύλληψη? Ποια αντιβίωση είναι η πιο κατάλληλη για να πάρω? Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας περιμένω απάντηση σύντομα ευχαριστώ εκ των πρότερων."

Απάντηση απο γιατρό (25.5.2014)

"Αγαπητή Σοφία, πάρα πολύ άγχος χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Το ουρεόπλασμα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο ή το επικίνδυνο. Απλώς κάντε την ίδια αγωγή με τον σύντροφο ταυτόχρονα για δέκα μέρες περίπου, και όλα θα πάνε καλά.

Στην διάθεση σας."


Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.