facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Μετά από primolut μπορεί να ακολουθήσει serpafar;

Ερώτηση από Olga (9.11.2014)

"Γεια σας, το πρόβλημα μου ξεκινά ως εξής: Έχω 41 ημέρες καθυστέρηση, έκανα τεστ όμως βγήκε αρνητικό, είχα για τρεις ημέρες καφέ υγρά. Μετά από παρότρυνση του ιατρού μου πήρα primolut για 3 ημέρες, ένα την ημέρα. Εδώ και μια εβδομάδα έχω συμπτώματα και πόνους στο στήθος αλλά δεν μου έχει έρθει περίοδος. Θα σημειώσω πως λίγο πριν την αναμενόμενη περίοδο έκανα υπέρηχο και ένα αυγουλάκι προσπαθούσε να μεγαλώσει.Τρεις μέρες αργότερα σε επαναληπτικό έλεγχο είχε ίδιο μέγεθος. Λόγω πολυκυστικών έχω πάντα καθυστέρηση. Σε αυτήν τη περίοδο θα έπαιρνα serpafar. Οι ερωτήσεις μου είναι εάν υπάρχει πρόβλημα μετά από primolut να ακολουθήσει serpafar? Και εάν με όλα αυτά που ανέφερα υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης κι ένα χρόνο προσπαθώ χωρίς αποτέλεσμα."

Απάντηση από γιατρό (15.11.2014)

"Αγαπητή olga δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να ακολουθηθεί η προτεινόμενη θεραπεία. Λόγω των πολυκυστικών ωοθηκών υπάρχει πρόβλημα ανωοθυλακιορηξιας. Απλά η πρόκληση ωορρηξίας θα πρέπει να συνοδευτεί και με υπερηχογραφική παρακολούθηση της προσπάθειας."

Καλή επιτυχία


Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.