facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Κύστη στις ωοθήκες και καθυστέρηση στην περίοδό μου

Ερώτηση από Μαρία (27.3.2015)

“Καλησπέρα γιατρέ θα μου ήταν πολύ σημαντικό να ακούσω αν θέλετε τη δίκη σας γνώμη. Λοιπόν προσπαθώ για το δεύτερο παιδάκι μου. Είχα ανώμαλη περίοδο και για αυτόν το λόγο πήρα για δύο μήνες αντισυλληπτικά μετά από αυτό είχα κανονική περίοδο για 4 μήνες, τώρα είχα καθυστέρηση 14 μέρες έκανα τεστ στην τετάρτη μέρα και ήταν αρνητικό επειδή όμως είχα κάτι πόνους και τσιμπήματα χαμηλά, πήγα σε γυναικολόγο που με υπέρηχο είδε ότι έχω κύστη. Δε μου είπε πόσο μέγεθος είναι ούτε πολλά πολλά, μόνο ότι θα μου δώσει κάτι χάπια για να μου έρθει η περίοδος και μετά βλέπουμε σε 15 μέρες. Δε θα έπρεπε να πάρω αντισυλληπτικά; Δεν ξέρω τι να κάνω και έχω αγχωθεί! Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα και θα περιμένω απάντηση σας. Ευχαριστώ πολύ!“

Απάντηση από ιατρό (29.3.2015)

“Αγαπητή Μαρία η άποψη του γιατρού σας είναι η σωστή αν η κύστη είναι ορώδης, περιέχει δηλαδή ορώδες υγρό. Από τη στιγμή που δεν σου είναι γνωστό το είδος της κύστης, οι διαστάσεις της και η ηχοδομή της, καταλαβαίνεις ότι η γνώμη μου δίνεται με κάθε επιφύλαξη.

Στη διάθεσή σας”


Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.