facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Κύστη ενδομητρίωσης στην αριστερή ωοθήκη

Ερώτηση από Κική (7.11.2014)

"ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΛΕΝΕ ΚΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ. ΕΧΩ ΚΥΣΤΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΩΟΘΗΚΗΣ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ 6 ΕΚΑΤΟΣΤΑ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΜΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΝΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΛΗΜΑΚΤΗΡΙΟ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ..ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"

Απάντηση από γιατρό (9.11.2014)

"Αγαπητή ΚΙΚΗ πιστεύω ότι μια ενδομητριωσικη κύστη αυτού του μεγέθους πρέπει να χειρουργείται λαπαροσκοπικά ειδικά σε μια γυναίκα που επιθυμεί να τεκνοποιήσει. Εξάλλου η ενδομητρίωση δημιουργεί προβλήματα υπογονιμότητας. Όσον αφορά την πιθανότητα χορήγησης ενέσεων για την διακοπή της περιόδου για κάποιους μήνες, αυτό αποφασίζεται κατά τη διάρκεια της λαπαροσκόπησης όπου είναι δυνατή η εικόνα όλου του γεννητικού συστήματος.

Στην διάθεσή σου"

Ερώτηση από ΚΙΚΗ (12.11.2014)

"Ευχαριστώ για την απάντηση γιατρέ. Θέλω να σας ρωτήσω αν κάνω φαρμακευτική θεραπεία και μετά προσπαθήσω για παιδάκι έχω ελπίδα να μείνω έγκυος?"

Απάντηση από γιατρό (15.11.2014)

"Αγαπητή ΚΙΚΗ οι πιθανότητες επίτευξης κύησης μετά από φαρμακευτική θεραπεία μόνο είναι αρκετά μικρότερες.

Καλή επιτυχία"


Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.