facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Κρυοπηξία. Μήπως δεν πέτυχε;

Ερώτηση από Βάσω (4.5.2015)

“ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ. ΕΙΜΑΙ 25 ΧΡΟΝΩΝ,ΕΙΧΑ ΑΙΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΑΦΗ, ΕΚΑΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΩΣ Κ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΒΓΗΚΕ ΑΡΙΣΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΜΑΤΩΝΕΙ ΑΚΟΜΗ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ Κ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΥΟΠΗΞΙΑ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΙΧΑ ΠΑΛΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΑΦΗ ΑΙΜΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΥΧΕ Η ΚΡΥΟΠΗΞΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΘΕΛΕΙ Η ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΚΡΟΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ..ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. “

Απάντηση από ιατρό (11.5.2015)

“Αγαπητή Βάσω η τραχηλίτιδα που ονομάζεται αυτό που μου περιγράφεις οφείλεται συνήθως σε μικροβιακούς παράγοντες και θεραπεύεται με τις αντίστοιχες φαρμακευτικές ουσίες. Χρειάζεσαι λοιπόν ένα τεστ Παπανικολάου καθώς και μια καλλιέργεια κολπικού υγρού.

Στη διάθεσή σας”


Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.