facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Καθυστέρηση περιόδου σε σταθερό κύκλο

Ερώτηση από Ειρήνη (1.12.2014)

"Καλημέρα σας. Έχω καθυστέρηση περιόδου 2 μήνες. Έχω κάνει 2 τεστ εγκυμοσύνης και βγήκαν αρνητικά, παρόλα αυτά, ο γιατρός μου χορήγησε τα primolut nor 5mg για 7 ημέρες (2 χάπια κάθε βράδυ). Ωστόσο, έχουν περάσει 8 μέρες από τότε που τα σταμάτησα και ακόμη δεν έχω αδιαθετήσει. Έχω συμπτώματα περιόδου όπως πόνο χαμηλά στην κοιλία, πρησμένο στήθος και κακή διάθεση. Μπορείτε να μου πείτε σε πόσες μέρες έρχεται η περίοδος μετά το σταμάτημα των χαπιών? Χρειάζεται να κάνω κάποια συγκεκριμένη εξέταση? Να σημειώσω, ότι ο κύκλος μου ήταν σταθερός και είχα περίοδο κάθε μήνα με καθυστέρηση το πολύ 3 ημέρες. Ευχαριστώ!"

Απάντηση από γιατρό (7.12.2014)

"Αγαπητή Ειρήνη η περίοδος μετά τη συγκεκριμένη θεραπεία έρχεται μέσα σε μια εβδομάδα περίπου. Αν δεν έρθει χρειάζεται ένα υπερηχογράφημα διότι υπάρχει περίπτωση να χρειάζεται άλλου τύπου θεραπεία.

Στη διάθεσή σου"


Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.