facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 5050

Καθυστέρηση περιόδου λόγο κύστης

Ερώτηση απο Κυριακή (08.01.2014)

"Γιατρέ μου καλή χρονιά να έχουμε!! Είχα σε αυτόν τον κύκλο καθυστέρηση περιόδου 2 εβδομάδων. Αρνητική χωριακή. Η αλήθεια είναι πως τους τελευταίους μήνες έχω πολύ άγχος γιατί ξεκινήσαμε προσπάθειες για δεύτερο παιδάκι. Έχω άγχος γιατί έκανα ήδη μια διακοπή κύησης λόγο προβλήματος του εμβρύου. Πριν από 4 μήνες είχα κάνει τεστ παπ και στον υπέρηχο δεν βρέθηκε κάτι. Μετά τις 2 βδομάδες η ροη της περιόδου είναι κανονική όπως πάντα. Γιατρέ ακόμα και αν μου έρθει  περίοδος να πάω να κάνω υπέρηχο μήπως είναι καμιά κύστη? (είχα κύστη πριν από 2 χρόνια στην ωοθήκη που απορροφήθηκε σε 2 μήνες 4 cm) μπορεί να ξαναεμφανίστηκε κύστη γι αυτό και η καθυστέρηση?"

Απάντηση απο γιατρό (10.01.2014)

"Αγαπητή Κυριακή, οι πιο πιθανοί λόγοι για την καθυστέρηση που μου αναφέρεις είναι κάποια ορμονική διαταραχή η κάποια κύστη ωοθήκης. Είναι μια πολύ συνηθισμένη κατάσταση σε κάθε γυναίκα. Υπάρχει επίσης πιθανότητα να οφείλεται στο άγχος που η ίδια αναφέρεις. Νομίζω ότι πρέπει να κάνεις το υπερηχογράφημα.

Καλή επιτυχία."


Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.