facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Θεραπεία με Ygielle

Ερώτηση από CelG (25.7.2013)

"Kαλησπέρα σας, Ο γιατρός, μου έδωσε την αλοιφή Ygielle για θεραπεία από ελαφριά τραχηλίτιδα η οποία δεν προκλήθηκε από κάποιον ιό, βέβαια. Μου συνέστησε να την χρησιμοποιήσω για 4 βράδια. Την 4 μέρα ένιωσα φαγούρα εξωτερικά και το 4ο βράδυ ένιωσα πόνο εξωτερικά σαν από ερεθισμό τοποθετώντας την αλοιφή με το ειδικό πλαστικό. Και είχα και λίγο αίμα στο εσώρουχο. Μετά από 1 μέρα έκανα μια κολπική πλύση με ειδικό προϊόν με χαμομήλι από το φαρμακείο και μου πέρασε η φαγούρα. Αλλά τώρα έχω λίγο καφέ αίμα στο εσώρουχο αλλά καμία ενόχληση. Τί συμβαίνει? Ανησυχώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων"

 

Απάντηση από γιατρό (26.7.2013)

 

 

"Αγαπητή φίλη,

Το πιο πιθανό είναι να σας προξενήθηκε από τη συγκεκριμένη αλοιφή μια κάποιας μορφής αλλεργική αντίδραση. Η διακοπή ήταν σωστή. Μην την ξαναχρησιμοποιήσετε. Το καφέ αίμα που μου αναφέρετε ίσως να είναι επακόλουθο της αλλεργικής αντίδρασης. Αν όμως συνεχίσει για μέρες θα χρειαστείτε γυναικολογική εξέταση.

Στην διάθεσή σας"

 


Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.