facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Θεραπεία για σύλληψη 8 μήνες, χωρίς αποτέλεσμα

Ερώτηση από Mimika (15.4.2015)

“Καλησπέρα σας γιατρέ είμαι 23 χρονών και προσπαθούμε με τον άντρα μου εδώ και 8μηνες για παιδί. Πήγα στο γιατρό και διαπίστωσε ότι η ωορρηξία μου δε γίνεται σωστά μου έδωσε clomiphene 50mg και από την 15ημερα και μέχρι να αδιαθετήσω utrogestan. Τα clomiphene τα παίρνω από την 2η έως την 6η ημέρα (τρία την ημέρα πρωί-μεσημέρι-βράδυ) την θεραπεία την κάνω 7 μήνες και κύηση δεν έχω δει ακόμη. Μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Και υπερηχογράφημα δεν μου κάνει όταν παίρνω τα χάπια. Να σας πω ότι είχα ξαναμείνει έγκυος 2 φορές αλλά λόγω ηλικίας έκανα απόξεση. Μήπως φταίει αυτό; Και η μήτρα μου έχει οπίσθια κλίση;“

Απάντηση από ιατρό (23.4.2015)

“Αγαπητή Mimika πρώτα από όλα χρειάζεται ένας έλεγχος της κοιλότητας της μήτρας λόγω των δυο αποξέσεων. Είναι λίγο περίεργο να έχεις μείνει δυο φορές έγκυος και να χρειάζεσαι τώρα πρόκληση ωορρηξίας. Επίσης η πρόκληση ωορρηξίας θα πρέπει να γίνεται πάντα υπό υπερηχογραφικό έλεγχο.

Στη διάθεσή σας”


Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.