facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

εγκυμοσυνη-πολυκυστικες κ υποθυροειδης

Ερώτηση από Αριάννα (19.4.2013)

"γεια σας! είμαι 31 ετών κ ειχα πολλα χρονια προβλημα αμυνορρησιας κ παιρνω προγεστερονη αφου ειμαι στη φαση π προσπαθουμε με τον αντρα μ για παιδι,αλλα τιποτα ακομα.εχω κ υποθυροειδη,παιρνω χαπι αλλα γενικως φοβαμαι οτι θα ειναι ανασταλτικος παραγοντας στο ν μεινω εγκυος!εχω κανει ορμονολογικες εξετασεις βγηκαν καλες (LH κλπ),τι αλλο να κανω για να επισπευσω την κατασταση?καθε 21 μερες εχω περιοδο με αυτα τα χαπια ποτε ειναι οι γονιμες μερες?"

 

Απάντηση από γιατρό (20.4.2013)

"Αγαπητή φίλη,

Το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι να διαπιστώσετε αν κάνετε ωορρηξία. Αυτό γίνεται με υπερηχογραφική παρακολούθηση στη διάρκεια του κύκλου σας και θα σας δείξει την ημέρα της ωορρηξίας έτσι ώστε να γνωρίζετε πότε είναι αυτή στους επόμενους κύκλους σας. Επίσης για να μείνετε έγκυος πρέπει οι θυρεοειδείς ορμόνες στον οργανισμό σας να είναι σε φυσιολογικά επίπεδα, πρέπει δηλαδή ο θυρεοειδής να είναι ρυθμισμένος."


Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.