facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
> > > > εγκυμοσυνη μετα απο αντιβιωση
ο γιατρός απαντάει

εγκυμοσυνη μετα απο αντιβιωση

Ερώτηση από Κυριακή (18.10.2013)

"αγαπητε μου γιατρε σε 20 μερες τελειωνω θεραπεια με rulid και ciproxin(για ουρεοπλασμα).10 μερες μετα το περας της θεραπειας εχω οωρρηξια.1 μπορω να προσπαθησω για παιδακι η θα υπαρξει προβλημα λογω της αντιβιωσης? 2 οντως το ουρεοπλασμα εαν δεν εχει φυγει μπορει να προκαλεσει αποβολη?"

Απάντηση από γιατρό (20.10.2013)

"Αγαπητη Κυριακη, μπορειτε βεβαιως να προσπαθησετε για την επιτευξη κυησης, η αντιβιωση δεν επηρεαζει με κανενα τροπο την κυηση γιατι δεν εχει ληφθει κατα την διαρκεια της. Οσον αφορα το ουρεοπλασμα υπαρχει αμφισβητηση για το αν προκαλει αποβολες. Μην ανησυχειτε παντως διοτι η θεραπεια του μπορει να γινει και κατα την διαρκεια της κυησεως με συγκεκριμενα αντιβιοτικα.

Στην διαθεση σας."


 

Βάμβουκα

Γεωργιάδου

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Με την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα babyzone.gr αποδέχεστε τη χρήση cookies. Τα cookies μάς επιτρέπουν να προσφέρουμε καλύτερες και εξατομικευμένες λειτουργικότητες.