facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Ανεπαρκεια ωχρινικης φασης

Ερώτηση από mom2b (16.11.2013)

"Καλησπερα γιατρε.. Ο κυκλος μου ειναι 25-26 ημερων και η ωορρηξια μου γινεται 14η με 15η ημερα πραγμα που εχω επιβεβαιωσει και με τεστ ωορρηξιας αλλα και με υπερηχο, την 21η μερα η τιμη της προγεστερονης ηταν 11,2. Ειμαι 30 ετων και δεν ειχα ποτε αποβολες, εκτρωσεις ουτε πηρα ποτε αντισυλληπτικα. Οι ορμονολογικες εξετασεις μου ηταν φυσιολογικες οπως και η σαλπιγγογραφια. Παρακαλω θα ηθελα την αποψη και την συμβουλη σας για το αν προκειται για ανεπαρκεια ωχρινικης φασης και τι μπορω να κανω απο δω και περα... Σας ευχαριστω πολυ"

Απάντηση από γιατρό (17.11.2013)

"Αγαπητη mom2b,

εχετε εναν απολυτα φυσιολογικο κυκλο. Οντως η δευτερη φαση του κυκλου ειναι μικροτερη αλλα αν δεν υπαρχει προβλημα υπογονιμοτητας νομιζω οτι δεν θα πρεπει να παρετε θεραπειες παρεμβασης στον κυκλο σας. Απο την στιγμη που υπαρχει καθε μηνα ωορηξια δεν θα πρεπει να ανησυχειτε.

Στην διαθεση σας."


Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.