facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
> > > Ο διαιτολόγος απαντάει
Βάμβουκα Κατερίνα

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Παρακαλώ συμπληρώστε

Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

Είστε Ρομπότ;

Το www.babyzone.gr ΔΕΝ διατηρεί το e-mail σας, και ο μόνος λόγος που ζητείται στη φόρμα είναι για να σταλεί αυτόματο απαντητικό e-mail ενημερωτικού χαρακτήρα, σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί.

Όροι χρήσης:
Ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι η ερώτηση που υποβάλλει, μαζί με την απάντηση του ειδικού θα αναρτηθούν στην ενότητα «Ο Διαιτολόγος απαντάει» και θα είναι διαθέσιμη στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου. Δεν θα λάβει προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του ειδικού. Για το λόγο αυτό και για να βοηθήσουμε στη διαφύλαξη των προσωπικών του δεδομένων προτρέπουμε να χρησιμοποιεί ψευδώνυμο κατά την υποβολή της ερώτησης. Μέσα στις επόμενες δέκα (10) περίπου ημέρες, θα αναρτηθεί η ερώτηση μαζί με την απάντηση του ειδικού.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο Διαιτολόγος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από την Κλινική Διαιτολόγο Βάμβουκα Κατερίνα και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη ή λόγοι ανωτέρας βίας καταστήσουν μη ικανή την αποστολή απάντησης.

Ερώτηση από Δέσποινα (22.5.2016)

“Καλησπέρα σας , Ονομάζομαι Δέσποινα και είμαι έγκυος για τρίτη φορά! Φυσικά η χαρά μου δεν περιγράφεται και ας το έχω ξαναζήσει. Έχω όμως ένα μεγάλο άγχος. Στην πρώτη εγκυμοσύνη μου πήρα τριάντα ολόκληρα κιλά , στην δεύτερη είκοσι πέντε και τώρα ..? Πως θα γλυτώσω το ''ακορντεόν'' αυτή την φορά! Σας ευχαριστώ πολύ.”

Απάντηση από διαιτολόγο (22.5.2016)

Ερώτηση από Matinpou (15.4.2016)

“Γεια σας...βρίσκομαι στην 26η εβδομάδα και χθες αγόρασα από super market ληγμένο βούτυρο χωρίς να το καταλάβω...ήταν ληγμένο πολλούς μήνες...δεν το πρόσεξα και έφαγα...θα πάθει κάτι το μωράκι μου?”

Απάντηση από διαιτολόγο (10.5.2016)

Ερώτηση από Αναστασία (7.4.2016)

“Καλησπέρα..είμαι στην αρχή του πέμπτου μήνα εγκυμοσύνης. Μέχρι τώρα έχω πάρει 2,5 κιλά..όταν έμεινα έγκυος ήμουν 79 κιλά, ύψος 1.69 και είμαι 28 ετών..είμαι σε φυσιολογικά πλαίσια? Από εδώ και πέρα ποσά κιλά πρέπει να παίρνω κάθε μήνα? Ευχαριστώ πολύ”

Απάντηση από διαιτολόγο (10.5.2016)

Ερώτηση από Χρυσούλα (2.3.2016)

“Καλησπέρα! Είμαι στην 26η εβδομάδα και έκανα την καμπύλη γλυκόζης. Η γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη ήταν 4,7 και στην καμπύλη είχα 78,143 και 146. Ο γυναικολόγος δεν ανησύχησε ιδιαίτερα. Μου είπε ωστόσο ότι θα ξεκινήσουμε διατροφή. Εγώ είχα την εντύπωση ότι στο δίωρο έπρεπε το επίπεδο της γλυκόζης να έχει αρχίσει να πέφτει. Τι είναι αυτό που κοιτάμε, τις τιμές της γλυκόζης ή την πορεία της καμπύλης? Ευχαριστώ!”

Απάντηση από διαιτολόγο (10.5.2016)

Ερώτηση από Βιβή (5.1.2016)

“Αγαπητή κα Βάμβουκα, είμαι 32 ετών, μητέρα ενός παιδιού 6 ετών. Τα τελευταία χρόνια έχω πολλά περιττά κιλά. Αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλω να τεκνοποιήσω πάλι. Όμως, η θέλησή μου για τη μητρότητα είναι πολύ δυνατή και αποφάσισα να χάσω κιλά. Δεν σας κρύβω πως αγχώνομαι κάπως λόγω ηλικίας, καθώς θα χρειαστώ πολύ καιρό για να έχω σώμα και πάλι 'έτοιμο' (στο δικό μου μυαλό) για κυοφορία.....Το ύψος μου: 1, 60 εκ. και το βάρος μου: 100 κιλά. Το υγιές βάρος είναι στα 65 κιλά περίπου; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.”

Απάντηση από διαιτολόγο (10.5.2016)

Βάμβουκα

Γεωργιάδου

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.