facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
Δικές μας στιγμές

Το "σε αγαπάω"

Από: Καίτη , αναρτήθηκε Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2015. στην κατηγορία σκέψεις

το διάβασαν: 24918

Σε αγαπάω! Δύο μικρές λέξεις που όταν τις νιώθεις και τις πεις έχουν αξία. Δύο μικρές λέξεις που όταν τις ακούς (ιδίως από ανθρώπους που και εσύ αγαπάς) σου φτιάχνουν τη διάθεση.

Το "σ'αγαπώ"

Σε αγαπώ! Δύο μικρές λέξεις, τόσο δα, μα τόσο όμορφες, που σε όποιο μέρος αυτού του πλανήτη και αν ακουστούν, σε όποια γλώσσα και αν ειπωθούν, έχουν την ίδια σημασία, την ίδια αξία...

Σε αγαπάω, μαμά! Σε αγαπάω, μπαμπά! Τρεις μικρές λέξεις που όταν τις ακούς, όχι μόνο φτιάχνει η διάθεσή σου, αλλά νιώθεις σαν να πετάς στον ουρανό. Σαν να είσαι πάλι παιδί, καθισμένο πάνω σε μια κούνια που σε φτάνει τόσο ψηλά στον ουρανό που νιώθεις ότι θα αγγίξεις τα σύννεφα.

Σε αγαπώ, μαμά! Σε αγαπώ, μπαμπά! Τρεις μικρές λέξεις που σε όποια γλώσσα και αν ειπωθούν, ηχούν τόσο γλυκά!

Σε αγαπώ, μαμά! Σε αγαπώ, μπαμπά! Τρεις μικρές λέξεις που δεν χορταίνεις να ακούς, μα αντιθέτως, θες να τις ακούς ξανά και ξανά!

Η αγάπη φανερώνεται και εκδηλώνεται με πολλούς τρόπους. Με ένα άγγιγμα, ένα φιλί, μια αγκαλιά, μια πράξη, μια μελωδία, δυο λέξεις.

Το "Σε αγαπώ" από τα παιδιά μας είναι σαν το πιο ζεστό νοερό άγγιγμα, σαν ένα ανεξίτηλο φιλί, σαν μια παντοτινή αγκαλιά, σαν την καλύτερη μελωδία όλων των εποχών.