facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Λιακάκος Θεόδωρος

Μαιευτήρας
Χειρ/γός Γυν/λόγος-Μαστολόγος

Ο Δρ. Θεόδωρος Λιακάκος είναι Μαιευτήρας Χειρούργος Γυναικολόγος - Μαστολόγος και  κατέχει τη θέση του Επιμελητή στη Γυναικολογική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών. Είναι στην ομάδα λαπαροσκοπικής χειρουργικής του μαιευτηρίου ΙΑΣΩ. Αποφοίτησε από το Λεόντειο Λύκειο Πατησίων, Αθήνα. Φοίτησε και έλαβε τη διδακτορική του διατριβή στη Μαιευτική Γυναικολογία από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ειδικεύθηκε και εργάστηκε ως Επιμελητής στην Πανεπιστημιακή Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Βρυξελλών στο Βέλγιο (ULB). Εξειδικεύτηκε στη Λαπαροσκοπική χειρουργική και τη Μαστολογία ενώ διετέλεσε μέλος του Ογκολογικού Συμβουλίου της κλινικής. Έχει συγγράψει εργασίες που έχουν δημοσιευθεί σε ξένα και ελληνικά ιατρικά περιοδικά, καθώς και ιατρικά βιβλία με έμφαση στην κύηση υψηλού κινδύνου.

• ΚΥΗΣΗ ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΙΑ
Προγεννητικός έλεγχος - Αυχενική διαφάνεια, Β΄επιπέδου, Doppler, Τρισδιάστατη μαιευτική και γυναικολογική υπερηχογραφία

Διαπανεπιστημιακό Δίπλωμα στη Μαιευτική και Γυναικολογική Υπερηχογραφία. Université Libre de Bruxelles - ULB και Université Catholique de Louvain - UCL.
Άδεια εκτελέσεως υπερηχογραφημάτων ΚΕΣΥ.

• ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΑ

Χειρουργική Μαστού, Κλινική προσέγγιση, Υπερηχογραφία-Ελαστογραφία, Ελάχιστα επεμβατικές μέθοδοι βιοψίας

• ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ

HPV test, Laser

Διαπανεπιστημιακό Δίπλωμα στην Κολποσκόπηση και την Παθολογία Τραχήλου και Κόλπου. Πανεπιστήμια: Lille - Amiens - Reims, (Γαλλία).

• ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

Έλεγχος και αντιμετώπιση στειρότητας - υπογονιμότητας, Αντισύλληψη.

Στοιχεία επικοινωνίας:

www.drliakakos.gr

Ιατρεία:

  1. Υψηλάντου 44, 115 21 Αθήνα, 210 7290027
  2. Ταξιαρχών 34-36, 181 20 Κορυδαλλός, 210 4976800

 

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Το www.babyzone.gr συνεργάζεται με το SendinBlue για την διατήρηση των e-mail σας και την αποστολή Newsletter. Το SendinBlue εδρεύει στο Παρίσι και ακολουθεί τον Ευρωπαϊκό Νόμο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.