facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
> > Ο παιδίατρος απαντάει
Ο Παιδίατρος Παναγιώτης Ρενιέρης απαντάει σε ερωτήσεις

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Όνομα χρήστη(*)
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας

Email(*)
Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Θέμα(*)
Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Μήνυμα(*)
Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

(*)
Λάθος εισαγωγή κωδικού

Όροι χρήσης:
Το email που υποβάλλει ο χρήστης στην ενότητα «Ο παιδίατρος απαντάει» παραμένει εμπιστευτικό. Δε διατίθεται σε τρίτους και δεν κοινοποιείται. Ο χρήστης είναι ελεύθερος να δηλώσει το όνομα χρήστη που επιθυμεί, επιλέγοντας αν θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του, δηλώνοντας ένα ψευδώνυμο, στο οποίο δύναται να απευθύνεται η απάντηση του παιδιάτρου. Με την υποβολή της ερώτησης, στέλνεται επιβεβαιωτικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση email που δήλωσε ο χρήστης, ενημερώνοντάς τον ότι έχει υποβληθεί το ερώτημά του και ότι εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών θα δημοσιευθεί η ερώτηση με την απάντηση του παιδιάτρου, Παναγιώτη Ρενιέρη. Εφόσον δημοσιευθεί, το περιεχόμενο της ανάρτησης (όχι το email του χρήστη) είναι διαθέσιμο στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο παιδίατρος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από τον παιδίατρο Παναγιώτη Ρενιέρη και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των επτά (7) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη.

Ερώτηση από Αναστασία (18.4.2017)

“Καλησπέρα. Γέννησα 7 Φεβρουαρίου και μου έχουν μείνει 9 κιλά από την εγκυμοσύνη. Ποτέ θα αρχίσει να επανέρχεται το σώμα μου στα κιλά που ήμουν πριν την εγκυμοσύνη; Πρέπει να κάνω κάτι ιδιαίτερο; Να σας πω ακόμη πως δεν θηλάζω. Θήλασα μόνο 40 μέρες.”

Απάντηση από παιδίατρο (19.4.2017)

Ερώτηση από Litsaki884 (10.4.2017)

“Καλησπέρα σας, αλλάξαμε γάλα σκόνη από μόνοι μας στο 18 ημερών μωρό μας... βλέπουμε ότι όχι σε όλα τα ταΐσματα κάνει εμετό. Τον ενοχλεί το γάλα; Η αλήθεια είναι ότι είναι πιο παχύρευστο σε σχέση με το άλλο.. . Να το κάνω πιο ελαφρύ;; Κενώσεις και οι βρεγμένες πάνες είναι καλές σε ποσότητα. Απλά παρατήρησα μια πάνα ήταν σχηματισμένα με άσπρα σποράκια... Τι πρέπει να κάνω;”

Απάντηση από παιδίατρο (10.4.2017)

Ερώτηση από maria (8.4.2017)

“Έχω παιδί 7 μηνών. Από 2 μηνών κάθε μήνα ο παιδίατρός μας έκανε εμβόλιο. Τώρα μας πήγε κάθε 2 μήνες να κάνουμε εμβόλιο μέχρι δύο ετών. Αυτό είναι σωστό;”

Απάντηση από παιδίατρο (8.4.2017)

Ερώτηση από Βάλια (26.3.2017)

“Καλησπέρα σας, έχω ένα μωράκι 2 μηνών το οποίο παίρνει βάρος κανονικά, ζυγίζει 4.800 και γεννήθηκε 2.910. Πίνει 90 γραμμάρια γάλα ανά τρίωρο αν και κάποιες φορές θα τον πιέσω και άλλες θα πιει 120γρ. Στα 50-60 γρ. θα σταματήσει να ρευτεί και συνεχίζει μετά, άλλοτε βέβαια θα πιει το υπόλοιπο μετά από μισή ώρα. Τη νύχτα ξυπνάει ανά τρίωρο με τετράωρο αλλά θα πιει μόνο 50 γραμμάρια και τον παίρνει ο ύπνος. Ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να πίνει 720 γρ. Θα ήθελα να ρωτήσω αν πιει 600 γρ τότε θα παίρνει βάρος;  Και επίσης πότε μεγαλώνουμε τη θηλή του μπιμπερό; Μεγάλωσα τις θηλές σιλικόνης με το μηχάνημα λίγο βέβαια αλλά κρουβεται και κάποιες φορές γυρνάει το κεφάλι του προς το στήθος μου όταν τον ταΐζω αφού πιει δύο γουλιές και μετά πάλι το ίδιο. Πότε πρέπει να μεγαλώνουμε τις θηλές; Υπάρχει συγκεκριμένη ώρα που πρέπει να έχει πιει το γάλα του;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ”

Απάντηση από παιδίατρο (26.3.2017)

Ερώτηση από Τζένη (24.3.2017)

“Γεια σας το κοριτσάκι μου είναι 7,5 μηνών θα μπορούσατε να μου πείτε πόσα περίπου ml γάλα και στερεές τροφές πρέπει να τρώει; Πρωί-βράδυ πίνει 200-240ml γάλα, φρουτόκρεμα περίπου 150 ml, κρεατοχορτόσουπα 100-120 ml και απόγευμα κρέμα ανάλογα τη σύσταση του κουτιού την τρώει πότε όλη, πότε αφήνει λίγο.”

Απάντηση από παιδίατρο (24.3.2017)

Ερώτηση από Κατερίνα (24.3.2017)

“Το παιδί μου κρατάει τη γλώσσα έξω στον παιδικό σταθμό. Είναι 2.5 χρονών. Πώς μπορώ να του την κόψω τη συνήθεια αυτή καθώς στο σπίτι δεν το κάνει αυτό.”

Απάντηση από παιδίατρο (24.3.2017)

Σελίδα 1 από 55

Ρενιέρης

Γεωργιάδου

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Με την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα babyzone.gr αποδέχεστε τη χρήση cookies. Τα cookies μάς επιτρέπουν να προσφέρουμε καλύτερες και εξατομικευμένες λειτουργικότητες.