facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
> > Ο παιδίατρος απαντάει
Ο Παιδίατρος Παναγιώτης Ρενιέρης απαντάει σε ερωτήσεις

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Όνομα χρήστη(*)
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας

Email(*)
Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Θέμα(*)
Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Μήνυμα(*)
Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

(*)
Λάθος εισαγωγή κωδικού

Όροι χρήσης:
Το email που υποβάλλει ο χρήστης στην ενότητα «Ο παιδίατρος απαντάει» παραμένει εμπιστευτικό. Δε διατίθεται σε τρίτους και δεν κοινοποιείται. Ο χρήστης είναι ελεύθερος να δηλώσει το όνομα χρήστη που επιθυμεί, επιλέγοντας αν θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του, δηλώνοντας ένα ψευδώνυμο, στο οποίο δύναται να απευθύνεται η απάντηση του παιδιάτρου. Με την υποβολή της ερώτησης, στέλνεται επιβεβαιωτικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση email που δήλωσε ο χρήστης, ενημερώνοντάς τον ότι έχει υποβληθεί το ερώτημά του και ότι εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών θα δημοσιευθεί η ερώτηση με την απάντηση του παιδιάτρου, Παναγιώτη Ρενιέρη. Εφόσον δημοσιευθεί, το περιεχόμενο της ανάρτησης (όχι το email του χρήστη) είναι διαθέσιμο στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο παιδίατρος απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από τον παιδίατρο Παναγιώτη Ρενιέρη και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των επτά (7) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη.

Ερώτηση από Όλγα (22.2.2017) 

“Το θέμα μας είναι ο ύπνος. Ο γιος μου είναι σχεδόν 2.5χρονών αλλά ακόμη ξυπνά κατά την διάρκεια της νύχτας πολλές φορές. Κάποιες από αυτές τις φορές κάθεται απλά στο κρεβάτι μισοκοιμισμένος και μιλάει -λέει όχι ή φύγε, μετά κοιμάται για λίγο και πάλι τα ίδια. Εν τω μεταξύ πρέπει να είναι συνέχεια στην αγκαλιά μου. Τον τελευταίο μήνα είναι στο αποκορύφωμα του η κατάσταση αυτή. Τι μπορώ να κάνω; Να ανησυχήσω; Ευχαριστώ.”

Απάντηση από παιδίατρο (22.2.2017)
Tags:

Ερώτηση από Γιώτα (22.2.2017)

“Καλησπέρα! Έχω ένα κοριτσάκι 6 μηνών και θηλάζει αποκλειστικά. Διάβασα για την βιταμίνη D. Θα έπρεπε να της έχω δώσει; Αν ναι μπορώ να δώσω τώρα; Ξεκινήσαμε και τις στερεές τροφές. Ευχαριστώ!”

Απάντηση από παιδίατρο (22.2.2017)

Ερώτηση από Θάλεια (14.2.2017)

“Καλησπέρα σας έχω ένα κοριτσάκι 3.5 μηνών. Το βάρος της είναι 5.050 και θηλάζω αποκλειστικά...Από το Σάββατο αρνείται να φάει από το στήθος. Μόλις την κατέβαζα στο στήθος να πάρει θέση κλάμα έντονο... δεν ήθελε. Αυτό μου το έκανε και την Κυριακή. Βέβαια μου έβγαζε 3-4 πάνες βρεγμένες και 4 κακά. Προσπαθούσα να τη βάζω μισοκοιμισμένη παρατήρησα όμως ότι κάτι με το λαιμός της πρέπει να έχει γιατί κάνει κάποιο θόρυβο όταν καταπίνει το σάλιο της. Σκέφτηκα μήπως της κολλήσαμε καμιά ίωση γιατί ήμασταν κρυωμένοι με πονόλαιμο εγώ ειδικά 3μερες...την πήγα στη γιατρό τη Δευτέρα και μας είπε ότι είναι λίγο κόκκινος ο λαιμός της και έχει και ένα ρουθούνισμα. Πυρετό δεν έχει. Από χθες τώρα σαν να πάει να γίνει κάτι όταν τη βάζω στο στήθος ξύπνια για να φάει. Πιάνει στήθος τρώει λίγο μετά σταματάει βγάζει το κεφάλι της κοιτάζει γύρω και κλαίει. Μπορεί όμως να κάτσει και να φάει και να βγει χωρίς κλάμα μετά από 10-15 λεπτά.. Πριν δεν είχαμε κάποιο θέμα έμπαινε στήθος και έτρωγε χωρίς ενοχλήσεις. Γιατί το κάνει αυτό;” 

Απάντηση από παιδίατρο (14.2.2017)

Ερώτηση από Σπυριδούλα (8.2.2017)

“Καλησπέρα γιατρέ το μωρό είναι 2 μηνών και πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο. Έχουμε επιλογή ανάμεσα στο infarix- hexa και το hexyon. Ποιο από τα δυο είναι καλύτερο και ασφαλέστερο για το παιδί; Ευχαριστώ.”

Απάντηση από παιδίατρο (8.2.2017)

 Ερώτηση από Θάλεια (6.2.2017)

“Καλησπέρα! Έχω ένα κοριτσάκι 6 μηνών και σε λίγες μέρες θα πάμε σε σπίτι συγγενικού προσώπου για έξι μέρες, όπου υπάρχει ένας σκύλος και ένα κουνέλι. Θα ήθελα να ρωτήσω αν πρέπει να προσέξω κάτι ή όχι. Το τρίχωμα τους θεωρείται επικίνδυνο; Να προσθέσω ότι και τα δυο είναι εμβολιασμένα. Σας ευχαριστώ πολύ!”  

Απάντηση από παιδίατρο (6.2.2017)

Ερώτηση από Μαίρη (2.2.2017)

“Καλημέρα. Ήθελα να ρωτήσω από πότε δίνουμε φρέσκο γάλα στα παιδιά; Μετά τον πρώτο χρόνο; Μπορούμε να τους δίνουμε το Δέλτα ή το Φάγε ή πρέπει αυτά που λήγουν σε 2-3 μέρες; Ευχαριστώ.” 

Απάντηση από παιδίατρο (2.2.2017)

Ερώτηση από Παγώνα (29.1.2017)

“Γεια σας γιατρέ. Σταμάτησα το θηλασμό το προηγούμενο Σαββάτο... Το στήθος μου το αριστερό σήμερα πονάει πολύ. 
Υπάρχει περίπτωση να έχει μένει γάλα μέσα και να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα; 
Ευχαριστώ πολύ.”

Απάντηση από παιδίατρο (29.1.2017)

Σελίδα 1 από 53

Ρενιέρης

Γεωργιάδου

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Με την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα babyzone.gr αποδέχεστε τη χρήση cookies. Τα cookies μάς επιτρέπουν να προσφέρουμε καλύτερες και εξατομικευμένες λειτουργικότητες.