facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin

Διεθνής Ημέρα για το Αυτί και την Ακοή - Προσφορά από το Ιασώ Παίδων

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για το Αυτί και την Ακοή, το ΙΑΣΩ Παίδων προσφέρει κλινική εκτίμηση από Παιδο ΩΡΛ, ακοομετρικό διάγραμμα παίδων και τυμπανόγραμμα στα παιδιά σχολικής ηλικίας, στη συμβολική τιμή των 25€.

Η έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση των διαταραχών της ακοής αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη φυσιολογική ανάπτυξη της ομιλίας και την ομαλή ψυχική, κοινωνική και μαθησιακή εξέλιξη του παιδιού.

Η προσφορά ισχύει για όσους επικοινωνήσουν στα τηλ. 210 6383070 – 2 από την Παρασκευή 3 Μαρτίου έως την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους.

 Διεθνής Ημέρα για το Αυτί και την Ακοή - Προσφορά από το Ιασώ Παίδων

Λίγα λόγια για το ΩΡΛ Τμήμα
Το παιδο-ΩΡΛ τμήμα του ΙΑΣΩ Παίδων διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό ικανό να αντιμετωπίσει όλο το εύρος των ωτορινολαρυγγολογικών παθήσεων σε νεογνά, βρέφη και παιδιά. Οι παθήσεις των αυτιών, της μύτης και του λάρυγγα μπορεί να είναι συνήθεις, όπως μια ωτίτιδα ή σπάνιες, όπως η ατρησία των ρινικών χοανών στα νεογέννητα.
Το τμήμα προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για επείγοντα περιστατικά όλο το 24ωρο, τακτικά εξωτερικά ιατρεία καθημερινά, και πλήρως εξοπλισμένα χειρουργεία που εξυπηρετούν το:
  • Ενδοσκοπικό τμήμα ρινός - παραρρινίων για τη διάγνωση και θεραπεία των παθήσεων της ρινός και των παραρρινίων, όπως η ατρησία ρινικών χοανών και οι ρινικοί πολύποδες.
  • Ενδοσκοπικό τμήμα λάρυγγα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της αναπνοής, της φώνησης και της κατάποσης σε συνεργασία με Παιδογαστρεντερολόγους, Παιδοπνευμονολόγους και Λογοθεραπευτές.
  • Ωτολογικό – Ωτοχειρουργικό τμήμα σε συνεργασία με το Ακοολογικό τμήμα για τη χειρουργική θεραπεία των παθήσεων των αυτιών, όπως η εκκριτική ωτίτιδα (τοποθέτηση σωληνίσκων αερισμού), η χρόνια ωτίτιδα, η ατρησία του έξω ακουστικού πόρου, τα ωτικά επάρματα.
  • Τμήμα κεφαλής και τραχήλου, το οποίο καλύπτει από τις επεμβάσεις ρουτίνας όπως η αμυγδαλεκτομή, η αδενοειδεκτομή (κρεατάκια), η διατομή χαλινού έως τις πιο σύνθετες όπως η βιοψία λεμφαδένων, η αφαίρεση θυρεογλωσσικού πόρου και βραγχιακής κύστης.