facebook babyzonegr youtube channel twitter βρείτε μας στο pinterest! linkedin
> > > Ο Διαιτολόγος απαντάει
Βάμβουκα Κατερίνα

Πατήστε εδώ για απόκρυψη της φόρμας υποβολής ερωτήματος

Όνομα χρήστη(*)
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας

Email(*)
Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας

Θέμα(*)
Παρακαλώ εισάγετε το θέμα σας

Μήνυμα(*)
Παρακαλώ εισάγετε το μήνυμά σας

(*)
Λάθος εισαγωγή κωδικού

Όροι χρήσης:
Το email που υποβάλλει ο χρήστης στην ενότητα «Ο ειδικός απαντάει» παραμένει εμπιστευτικό. Δε διατίθεται σε τρίτους και δεν κοινοποιείται. Ο χρήστης είναι ελεύθερος να δηλώσει το όνομα χρήστη που επιθυμεί, επιλέγοντας αν θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του, δηλώνοντας ένα ψευδώνυμο, στο οποίο δύναται να απευθύνεται η απάντηση του ειδικού. Με την υποβολή της ερώτησης, στέλνεται επιβεβαιωτικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση email που δήλωσε ο χρήστης, ενημερώνοντάς τον ότι έχει υποβληθεί το ερώτημά του και ότι εντός 2 (δύο) ημερολογιακών ημερών θα δημοσιευθεί η ερώτηση με την απάντηση της ειδικού, Κλινική Διαιτολόγο - Διατροφολόγο Κατερίνα Βάμβουκα. Εφόσον δημοσιευθεί, το περιεχόμενο της ανάρτησης (όχι το email του χρήστη) είναι διαθέσιμο στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου.
Το www.babyzone.gr περιλαμβάνει περιεχόμενο ενημερωτικού και συμβουλευτικού χαρακτήρα. Στην ενότητα «Ο ειδικός απαντάει» οι χρήστες της ιστοσελίδας, και όχι το www.babyzone.gr, παρέχουν το περιεχόμενο των ερωτήσεων. Οι απαντήσεις παρέχονται από την ειδικό Κατερίνα Βάμβουκα και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τους χρήστες για ενημερωτικό σκοπό αποκλειστικά, ενώ σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την κατ’ ιδίαν εξέταση.
Τέλος, το www.babyzone.gr λειτουργεί ως μεσάζοντας της πληροφορίας μεταξύ του ειδικού και του χρήστη και δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που η απάντηση από τον ειδικό δοθεί πέραν του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος των 2 (δύο) ημερολογιακών ημερών ή δεν τυγχάνει της σύμφωνης γνώμης του χρήστη.

Ερώτηση από Τζένη (15.3.2017)

“Γεια σας. Είμαι πολύ στενοχωρημένη έχω μια κορούλα 7,5 μηνών στην εγκυμοσύνη πήρα 20 κιλά. Από 45 έγινα 65. Δε θηλάζω πια και παρότι δεν τρώω πολύ είμαι 53.5. Δε θέλω να μπω σε κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής. Γιατί δεν χάνω καθόλου; Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω; Μπορείτε να με βοηθήσετε;”

Απάντηση από διαιτολόγο (24.3.2017)

Ερώτηση από Βασιλική (30.6.2016)

“Καλησπέρα σας είμαι στον 4ο μήνα και όπως έτρωγα κεράσια κατάπια ένα κουκούτσι θα έχω πρόβλημα κινδυνεύει το μωρό;”

Απάντηση από διαιτολόγο (30.6.2016)

Ερώτηση από Βασιλική (12.6.2016)

“Καλησπέρα σας διανύω την 12η εβδομάδα κύησης και έχω παρατηρήσει ότι μου αρέσει να τρώω χωριάτικη σαλάτα με πολύ κρεμμύδι (1 ολόκληρο κρεμμύδι ) ακόμη και να καίει θα το φάω να σημειώσω ότι δεν έχω καμία καούρα. Κάνει να τρώω τόσα κρεμμύδια στην εγκυμοσύνη κάνει καλό για το μωρό ή θα το βλάψει? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και περιμένω για τις δικές σας ενέργειες.”

Απάντηση από διαιτολόγο (12.6.2016)

Ερώτηση από Δέσποινα (22.5.2016)

“Καλησπέρα σας , Ονομάζομαι Δέσποινα και είμαι έγκυος για τρίτη φορά! Φυσικά η χαρά μου δεν περιγράφεται και ας το έχω ξαναζήσει. Έχω όμως ένα μεγάλο άγχος. Στην πρώτη εγκυμοσύνη μου πήρα τριάντα ολόκληρα κιλά , στην δεύτερη είκοσι πέντε και τώρα ..? Πως θα γλυτώσω το ''ακορντεόν'' αυτή την φορά! Σας ευχαριστώ πολύ.”

Απάντηση από διαιτολόγο (22.5.2016)

Ερώτηση από Matinpou (15.4.2016)

“Γεια σας...βρίσκομαι στην 26η εβδομάδα και χθες αγόρασα από super market ληγμένο βούτυρο χωρίς να το καταλάβω...ήταν ληγμένο πολλούς μήνες...δεν το πρόσεξα και έφαγα...θα πάθει κάτι το μωράκι μου?”

Απάντηση από διαιτολόγο (10.5.2016)

Σελίδα 1 από 8

 
Βάμβουκα

Γεωργιάδου

Έρευνα babyzone

Παίρνετε συμπλήρωμα φυλλικού οξέως;

Βρήκες τα θέματά μας ενδιαφέροντα;

Συμπλήρωσε το email σου για να λαμβάνεις τα πιο δημοφιλή μας θέματα!

Με την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα babyzone.gr αποδέχεστε τη χρήση cookies. Τα cookies μάς επιτρέπουν να προσφέρουμε καλύτερες και εξατομικευμένες λειτουργικότητες.